kollegáink készséggel állnak rendelkezésére (Várjuk jelentkezését)

Üzletünk és bemutatótermünk címe:
Budapest, 1132 Váci út 64/a
Telefonszámok:
+36-1-919REMOVE-3363REMOVE
+36-70-369REMOVE-1873REMOVE
Fax:
+36-1-350REMOVE-2398REMOVE
Nyitvatartás munkanapokon:
Hétfőtől - Csütörtökig: 9 - 17 óráig
Pénteken: 9 - 16 óráig
Adatvédelmi azonosítónk:
02485-0001
Tárhelyszolgáltató:
Négypólus Kft, 23VNET Kft.
Kapcsolattartók:
Stefán Edina
értékesítési vezető
Kovács Adrienn
Nyomtatók,kellékanyagok, szerviz, garanciális ügyintés
Ficsor Tamás
szerviz, technikai segítségnyújtás

OKI bemutató termük jól megközelíthető helyen a Váci úton, Budapest üzleti negyedében, a Lehel tér és a Dózsa György út között található.

Rólunk

Cégünk 1996 óta van jelen az irodatechnikai piacon. Bemutató termünk a XIII. kerület Váci úton, Budapest üzleti negyedében található,mely hétfőtől csütörtökig 8-tól 17 óráig, pénteken pedig 8-tól 16 óráig várja ügyfeleinket.

OKI PRINTER SZALON – IRODATECHNIKAI BEMUTATÓTEREM

Cégünk az OKI Systems Magyarország Kft.–vel közösen 2005. október 11-én OKI Printer Szalon néven nyitotta meg  budapesti bemutatótermét a Váci úton, a Lehel tér és a Dózsa György út között. Így minden érdeklődő számára könnyen elérhetővé vált az OKI teljes termék palettája, beleértve az eredeti, gyári kellékanyagokat is. Az új bemutatóterem létrehozása azért vált fontossá, mert eddig nem minden esetben volt lehetősége a felhasználóknak európai színvonalon és környezetben közvetlenül megnézni vagy kipróbálni az OKI készülékeket. Az OKI Printer Szalonban minden érdeklődő tájékoztatást kap a a legújabb készülékek paramétereiről, valamint tanácsokkal is ellátjuk azzal kapcsolatban, hogy az adott irodatechnikai, nyomtatási igényeiket melyik készülékkel lehet a leghatékonyabban megoldani. Miután cégünk jogosult az OKI készülékek garanciális és garancián túli javítására  is, teljes körű szolgáltatás vehető igénybe.

A szalon központi elhelyezkedése miatt személyautóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A parkolási lehetőség biztosított. Bemutatótermünkben kipróbálható többféle OKI nyomtató. Felkészült kollégáink a termékekkel kapcsolaton készségesen nyújtanak segítséget a vásárláshoz, hasznos tanácsokkal látják el ügyfeleinket. A megrendelt termékekre ingyenes kiszállítást biztosítunk Budapest. Szükség esetén a készülékeket, kellékanyagokat díjmentesen beüzemeljük. Ügyfeleink kérésére az új termékekről folyamatos tájékoztatást adunk. Ügyfeleink számára egy 8 vonalas telefonhálózat biztosítja a problémamentes elérhetőséget, ezen kívül Skype-on is elérhetőek munkatársaink. Nyomtatószerviz szalonunk közvetlen közelében található, ahol vállaljuk a készülékek garanciális és garancián túli javítását is. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a nyomtatók javításában, ezáltal a lehető leghatékonyabb és legolcsóbb javítási megoldást kínáljuk. Miután cégünk jogosult az OKI készülékek garanciális és garancián túli javítására is, teljes körű szolgáltatás vehető igénybe. Lehetőség van készpénzzel, előre utalással fizetni, emellett a kártyás fizetés is megoldott. Oldalunkon lehetőség van termék összehasonlításra, mely jelentősen megkönnyítheti a választást. A kellékanyag kereső biztosítja a látogatóink számára, hogy készülékéhez a megfelelő kellékanyagot egyszerűen megtalálhassa. Folyamatosan frissülő, jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. Vevőink számára lehetőség nyílik ennek a nyomon követésére weboldalunkon a raktárkészlet figyelő segítségével, így mindig aktuális információt kaphatnak a termékek rendelkezésre állásáról.