FOREVER TRANSZFER PAPIROK

A változatos forever papírok


FOREVER Laser Dark (No-Cut)

A Laser Dark egy 2 papíralapú rendszer, amely olyan élénk transzfereket állít elő, melyek nem tartalmaznak maradékot a nyomtatott felületen. Ez egy gyors és hatékony transzfer papír, mely lehetővé teszi a különféle színek nyomtatását, magas minőségű eredményeket elérve a textíliák és anyagok széles skáláján. Mint például: pamut, nylon (pólók, törölközők, pulóverek, sapkák, valamint papír, karton, könyvborítók.


 


FOREVER Classic+ Universal

Lézer nyomtatókhoz ajánlott transzfer papír. Nyomtathat vele A3-as képeket vagy mintákat, bőrtónusú mellső zsebes logókat színátmenettel. Ahhoz, hogy ne maradjon felesleg, vágja körül a képet vagy mintát egy ollóval mielőtt a hordozóra nyomja a papírt.

 


FOREVER Laser Transparent (No Background)

A Laser Transparent egy olyan hő átadó papír, mellyel fehér vagy világos színű textíliákra nyomtathat. Ez a transzfer papír hő prést igényel, nem működik háztartási vasalóval. Ez a transzfer papír CMYK vagy CMYW (fehér toneres) lézer nyomtatókba alkalmas.

 


FOREVER Multi-Trans

A Forever Multi- Trans transzfer papírokat az CMYK és CMYW (fehér toneres) lézernyomtatókban használják. A Muti-Trans egy hőre alkalmazott transzfer papír bármilyen kemény felületre történő nyomtatáshoz, amely a prés alá illeszkedik és 200 C-on nem olvad. Tud vele nyomtatni Laser bögrékre és minden olyan kemény termékre amelyen „jig” van (pl toll).


 FOREVER Classic

A Forever Classic egy gyors és könnyű nyomtatási módszer fehér/világos textilekre. Nyomtathat vele A3-as képeket vagy mintákat, bőrtónusú mellső zsebes logókat színátmenetekkel bármilyen színek között. Csak színes lézernyomtatókban használható, melyekben beégető olaj van.

 


FOREVER Laser Dark

Csak lézernyomtatókban alkalmazható. Egy nyomtatott és vágott transzfer média sötét (vagy világos) színű textíliák nyomtatásához. A Laser Dark mechanikus vágása megköveteli a vágó vagy plotter optikai szemmel való ellátását. Egyszerűen nyomtassa ki a formatervezési mintát, majd vágja ki a plotter vagy vágó segítségével.