OKI PRO8432 printer a FESPA Print expon

Egy rendezvény, melyen minden, a nyomtatás világában ismert vállalat képviselteti magát? Ez a FESPA! Az idén május 15 és 18 között megrendezendő szakvásáron egyik fő támogatójuk, az OKI is várja az érdeklődőket, hogy megmutathassa legújabb termékkínálatát.

A tavalyi szakvásáron az OKI a Pro8432WT új, fehér toneres nyomtatójával debütált, mely kis mérete és házon belüli egyedülálló transzfernyomtatási lehetőségével a piacon egyedülállóvá vált. Az A3-as, fehér toneres nyomtató nagy áttörést jelent a nyomtatási technológia területén, hiszen e nyomtató segítségével bármilyen színben nyomtathat, akár fehérben is. Ráadásul az OKI két extra tonert ad az új generációs készülékhez, ami akár 13 000 oldalnyi fehér nyomat előállítását teszi lehetővé. A kreatív szakemberek és grafikai nyomtatás számára készült nyomtatóval már az alap termékcsomag felhasználásával képesek lesznek megtermelni a vásárlás költségeit fedező nyereséget. Az OKI színes nyomtatóira jellemző gyorsaság és könnyű kezelhetőség kiegészült a „fehér festékkazetta” technológia újdonságaival. A Pro8432WT nyomtató segítségével megszűnnek a CMYK nyomtatási műveletek által a tervezők elé állított határok. Nyomtasson egyedülállóan vibráló fehér színben sötét felületekre, ruhadarabokra, valamint transzfermédiákra költséghatékonyan fehér ábrákat és betűket.

Kis mérete miatt házon belül használható, kevés helyet foglal, grafikai, tervezési és kereskedelmi anyagok nyomtatására tökéletesen alkalmas. Mivel a készülék üzemeltetése egyszerű, kisebb stúdiók, tervezői vállalkozások is a legmegfelelőbben tudják kihasználni kínálatuk bővítésére. A Pro8432WT nyomtató segítségével költséghatékonyabban állíthatók elő kreatív dizájnok A6-A3-as méretű papírokra. A készüléket kifejezetten transzferpapírok nyomtatására tervezték, olyan festéktechnológiai megoldást alkalmaztak, melyek a mosásnak ellenálló, telített és élénk fehér színt garantál.

A Pro8432WT nyomtató segítségével bármilyen színű anyagra készíthetőek grafikák transzfereljárással, mely által kiküszöbölhetőek az időigényes, többlépcsős dekorációs folyamatok. A készülék minden elterjedt transzferpapírmárkával kompatibilis, és az elkészített nyomatok szinte minden felületre jól felvihetőek. A telített fehér színek miatt a világosabb színű ruházati termékek is gyorsan és költséghatékonyan dekorálhatók az új generációs, világos transzfermédia használatával.

Mindazoknak, akiknek a legmodernebb nyomtató kell, azoknak, akik kíváncsiak az újdonságokra és szeretik feszegetni a határokat a Pro8432WT lehet a legjobb választás!

A Pro8432 nyomtató adatai:

·         Nyomtatási sebesség (színes): akár 35 oldal/perc

·         Nyomtatási minőség (felbontás): 1200 x 600 dpi

·         Papírkapacitás: 100 lapos multifunkciós tálca; 300 lapos első tálca

·         Maximális papírtömeg: 220 g/m2 hagyományos tálcából, 256 g/m2 multifunkciós tálcáról

·         Festékkapacitás (színes/fehér): 10.000/4.500 oldal

·         Memória: 256 MB standard RAM; 768 MB maximum RAM; 16 GB opcionális SDHC Memory Card4

·         Hálózat: base Ethernet, WLAN (opcionális)

·         Tömeg: 37 kg

·         Méret: 360 x 449 x 552 mm