printerszalon.hu
0 printerszalon.hu
info@printerszalon.hu
06-1 340-0363
06-70-369-1873


Vásárlási feltételek

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei 
  Amennyiben webáruházunkon keresztül vásárolt és a termék átvételét követõen kíván elállni, azt a következõ módon teheti meg:
  A vásárló, az áru átvételét követõ 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevõk között kötött 
  szerzõdésekrõl szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja,
  amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Négypólus Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. A szerződését - számláját üzletünkben munkaidőben megtekintheti visszamenőleg is.

 ( Információ menü pont alatt megtalálja a törvény leírását )

Szállítási információk 
Házhozszállítással történõ rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenõrizze tételesen a termékek sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítõket, a számlán szereplõ adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, észrevételeirõl tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielõbb korrigálhassuk.

Termék Információ 
A vásárolt áruk jellemzõit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertetõ leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelõsséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. 
A termékoldalon található müszaki adatok tájékoztató jellegüek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára és egyeztessen velük.

Vételár 
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltüntetett árak nem minõsülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az esetleges elírásokból eredõ károkért cégünk nem vállal felelõsséget. 

Egyéb feltételek 
  A Négypólus Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerzõdés teljesítése, és a szerzõdés feltételeinek késõbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Négypólus Kft. Online a késõbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelõsséget nem vállalunk!

Bevásárlókosár
A kosár jelenleg üres. .