printerszalon.hu
0 printerszalon.hu
info@printerszalon.hu
06-1 340-0363
06-70-369-1873


Házhozszállítás

Átvétel üzletünkben:
 
Megrendelést követően, kollégáinkkal egyeztetett időpontban a termék(ek) átvehető(ek) üzletünkben. 
 
Az átvétel helye: 1132, Budapest, Váci út 64/a
 
Üzletünk megközelíthetősége az alábbi címen tekinthetők meg: kapcsolat
 
Házhozszállítás:
 
Budapest területén kiszállításunk díjmentes utánvétes vásárlás esetén is!
 
Szállítás utánvéttel Magyarország területén:

 
A vidéki kiszállítás díja utánvéttel is ingyenes.
 
Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A szállítás munkanapokon, 8-17 óra közötti időintervallumban, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett napszakban történik. 
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhozszállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az esetleges beüzemelést a szolgáltatás nem tartalmazza. 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!  
 

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei:
 
Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni. 
 
A Printerszalon kizárólag sérülésmentes, bontatlan, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az Printerszalon követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében, az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható: Olyan termék esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó már felbontotta.
 
Köszönjük a vásárlást!
Bevásárlókosár
A kosár jelenleg üres. .