printerszalon.hu
0 printerszalon.hu
info@printerszalon.hu
06-1 340-0363
06-70-369-1873


Rólunk

Budapest üzleti negyedében (XIII. kerület) jól megközelíthető saját tulajdonú irodával és szervizzel rendelkezünk. A vevőkör bővítése érdekében 1996 óta működtetjük üzletünket (Printer Szalon), amely nagy forgalmú főútvonalon található. Szalonunkban printereket, kellékanyagokat, scannereket, számítógép tartozékokat valamint Microsoft szoftvereket árusítunk.
 

Internetes áruházunk sikerének titka a rugalmasság és ügyfélközpontúság, hogy az oldalra látogatók igényeit maximálisan kielégítve kínálhassuk a számukra legmegfelelőbb termékeket, az elérhető legjobb árakon. Kollégáink napi rendszerességgel figyelik a piacot, és ha szükséges, azonnal megváltoztatjuk termékeink árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosíthassuk vásárlóinknak. A termékek többsége azonnal, raktárról elérhető. Egyéb esetben a beszerzést percről-percre nyomon követő szoftverek nyújtanak tájékoztatást honlapunkon keresztül a megrendelt termékek várható beérkezéséről.
 

Elérhető termékeink: OKI, HP, XEROX, SAMSUNG, CANON, EPSONBROTHER, KONICA MINOLTA, LEXMARK

 

OKI PRINTER SZALON – IRODATECHNIKAI BEMUTATÓTEREM
 

Cégünk az OKI Systems Magyarország Kft.–vel közösen 2005. október 11-én OKI Printer Szalon néven nyitotta meg  budapesti bemutatótermét a Váci úton, a Lehel tér és a Dózsa György út között. Így minden érdeklődő számára könnyen elérhetővé vált az OKI teljes termék palettája, beleértve az eredeti, gyári kellékanyagokat is. Az új bemutatóterem létrehozása azért vált fontossá, mert eddig nem minden esetben volt lehetősége a felhasználóknak európai színvonalon és környezetben közvetlenül megnézni vagy kipróbálni az OKI készülékeket. Az OKI Printer Szalonban minden érdeklődő tájékoztatást kap a a legújabb készülékek paramétereiről, valamint tanácsokkal is ellátjuk azzal kapcsolatban, hogy az adott irodatechnikai, nyomtatási igényeiket melyik készülékkel lehet a leghatékonyabban megoldani. Miután cégünk jogosult az OKI készülékek garanciális és garancián túli javítására  is, teljes körű szolgáltatás vehető igénybe.

Oki garanciális márkaszerviz, továbbá: HP, Canon, Xerox, Lexmark és Samsung nyomtatószerviz. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a nyomtatók javításában, ezáltal a lehető leghatékonyabb és legolcsóbb javítási megoldást kínáljuk. 

 

 

Bevásárlókosár
A kosár jelenleg üres. .